Midnight walk filten/blanket

img_8105

In English below.

Som så ofta väcker en idé en annan och så har det verkligen varit med min Midnight walk sjal. Sjalen blev en ruta, som nu har blivit en större ruta och som tillslut blev en filt lagom i storleken till en bebis eller ett mindre barn. Men mönstret går lätt att anpassa till vilken storlek man vill.

Denna filt har jag virkat i garnet Whirl från Scheepjes. Ett av mina stora favoritgarner. Jag både älskar kvalitén och färgerna, den finns i alla tänkbara färger och färgskiftningar. Denna, Blueberry Bambam, nr 755 är en klar favorit som jag snart måste prova göra även en sjal i. Och såklart hittar du garnet hos Favoritgarner.se, min hovleverantör.

 

Du hittar det svenska mönstret här.

 

img_7277

 

Jag hoppas du ska tycka om mönstret!

Och tror du mig om jag säger att jag redan är igång med två andra projekt med utgång från samma mönster!?

 

Lägger du upp en bild någonstans på något du skapat efter något av mina mönster uppskattar jag att du hänvisar till vem mönsterskaparen är och vart mönstret går att hitta.

Jag finns som Pysselofix både på Instagram och Facebook. Tagga mig gärna i bilden och använda #pysselofix och/eller #patternbypysselofix så att jag kan ta del av den.

 

img_8107

 

In English

I just love the pattern to mine Midnight walk shawl and can´t stop playing with it. The square I made has now becoming a bigger square, a baby blanket.

I have made mine with one cake of Scheepjes Whirl, the color Blueberry Bambam, 755 but you can make the blanket bigger by using multiple cakes or a different yarn. Just remember to use a hook that works with your yarn.

 

You can find the English pattern here.

 

I hope you will like the pattern as much as I do.

And believe it or not, right now I´m working on two new projects using the same pattern.

 

img_7344

 

If you post a picture of something you have made from any of my pattern I like you to tell who the designer is and link back to the pattern.

You can find me as Pysselofix on both Facebook and Instagram. Feel free to tag me in your pictures and use #pysselofix or #patternbypysselofix so I also can see your photo, I love it.

 

loga pyssel

Comments

3 svar till ”Midnight walk filten/blanket”

  1. Caroline profilbild
    Caroline

    Hej! Så underbar filt! Håller på med den nu! Men jag stötte på patrull i steg ett, visst saknas det att raden skall avslutas med 3lm innan den sista smygmaskan? Får inte ihop det riktigt annars!

    Mvh

    Gilla

    1. pysselofix profilbild

      Hej!
      Tack snälla, vad roligt att du vill göra den!
      Ja, det stämmer, det har fallit bort. Tack för att du sa till, ska lägga till det!
      /Helena

      Gilla

  2. Midnight walk vimplar/buntings – Pysselofix profilbild

    […] saker är en sak som jag verkligen gillar. Midnight walk sjalen blev till en ruta som blev till en filt och som nu får sällskap i familjen av en vimpel. Och jag kan avslöja redan nu att det till […]

    Gilla

Lämna en kommentar