Mönster till Expresskuddar

img_3492

 

My first pattern in this wonderful chunky yarn, Phil Express is here.
An English translation comes this week.

 

När jag i höstas för första gången fick klämma och känna lite på några av de fantastiska franska garner som Favoritgarner skulle ta in blev jag på en gång kär i detta chunkygarn, Phil Express från Phildar. Av någon anledning får chynkygarn mig att vilja sticka. Jag vill sticka kuddar och filtar att fylla hela soffan med, koftor att värma mig med och halsdukar att vira in mig i.

Jag fick hejda mig själv lite och började med ett par kuddar.

 

img_3477

 

Phil Express är ett blandgarn som består av 20% ull och 80% akryl och finns i 13 underbara nyanser. Rekommenderad sticka till garnet är 12mm men jag har använt mig av 15mm och tycker att det fungerade utmärkt.

 

Mönstren på kuddarna hittar du här.

 

Som vanligt uppskattar jag att om du publicerar bilder på något du skapat efter, eller med inspiration, av mina mönster berättar vem som är mönsterskapar samt hänvisa till vart mönstret går att hitta.

Använd gärna #pysselofix eller #patternbypysselofix så att jag lättare kan hitta dina bilder och ta del av de fina du gjort.

 
img_3018

4 reaktioner till “Mönster till Expresskuddar

 1. Jenny

  Vilka härliga kuddfodral! Jag tycker om snabba projekt och det här verkar gå undan med tjockt garn. Tack för mönster och fina projekt! Mvh ny bloggare

  Gilla

  1. pysselofix

   Tack! Ja, en av de bästa sakerna med tjockt garn är att projekten snabbt blir färdiga. Är ju väldigt otålig av mig och vill snabbt se resultat, så det passar mig perfekt.
   /Helena

   Gilla

 2. Pingback: Infinity Dream Scarf – Pysselofix

 3. Pingback: Chunky tassels sjalen/shawl – Pysselofix

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s