Vimplar med bokstäver i Bobblestitch

img_8508

 

You can find a post with the pattern in English here.

 
Från en ide föds ofta en annan. Så när jag höll på att göra mina första bokstavsvimplar, de gjorda med filetvirkning, kom tanken att jag även kunde göra vimplar med bokstäverna virkade med bobblestitch.

Vimplarna är gjorda med Scheepjes garn Catona som du hittar hos Favoritgrner.se och nål 2,5mm. Information om storlek och garnåtgång hittar du i mönstret som finns som pdf-fil längre ner i inlägget. Där hittar du även en fil med diagram över bokstäverna.

 

img_8510

 

Mönstret till vimplarna hittar du här.

Diagrammen till bobblestitch-bokstäverna hittar du här.

 

Både mönster och diagram är mina. Du får använda de för privat bruk, det får inte kopieras eller publicera på andra sidor.

Lägger du upp en bild någonstans, på något du virkat efter mina mönster skriv vem mönsterskaparen är och länka hit till mönstret.

 Jag finns både på Facebook och Instagram som @pysselofix. Tagga mig gärna och använd taggen #pysselofix eller #patternbypysselofix. Jag skulle älska att få se dina vimplar.

 

Trevlig virkning!

 

Comments

4 svar till ”Vimplar med bokstäver i Bobblestitch”

  1. Pennents with bobblestitch letters – Pysselofix profilbild

    […] Du kan hitta ett inlägg med det svenska mönstret här. […]

    Gilla

  2. Pia Pisan Abrahamsson profilbild
    Pia Pisan Abrahamsson

    Fina, underbara mönster. Tänkte försöka mej på bubblorna. Tänkte försöka göra ett typ lapptäcke med virkade rutor till mitt barnbarn, som jag tänker överlämna när han blir större än nu. När han förstår att uppskatta det. Du ger mej inspiration! Tack ❤

    Gilla

    1. pysselofix profilbild

      Åå vad roligt! 😊

      Gilla

  3. Vimpel – Bina’s Pyssel profilbild

    […] Den här vimpeln gjorde jag enligt Pysselofix mönster. […]

    Gilla

Lämna en kommentar