Mönster till Bokstavsvimplarna

img_6047

 

Here comes the pattern, in Swedish, to my pennants with letters. There will soon be a pattern in English.

 

För fyra år sedan ungefär letade jag för första gången efter vimplar med bokstäver på. Eftersom vi är en båtälskande familj var jag då inriktad på att hitta mönster till signalflaggor för att virka en girland till min sons sovrumsdörr. Jag hittade inga och fick då improvisera.

Nu, några år senare tänkte jag virka en girlang även till min yngsta son att sätta på hans dörr men hittade fortfarande inga jag riktigt gillade. Så jag skapade helt enkelt mina egna, som jag ofta gör nu för tiden när jag virkar.

Jag tänkte testa att lägga upp både mönstret och diagrammen till bokstäverna som en pdf-fil, du hittar dem längre ner på sidan. Jag hopps att det respekteras att mönstren är mina, de får användas för privat bruk men inte kopieras eller publiceras på andra sidor.

Jag har gjort mina vimplar i garnet Cotton 8 från Scheepjes som du hittar hos Favoritgarner. Information om garnmängd och nålrekommendation hittar du i dokumentet med mönstret.

img_6046

Jag lägger ner en massa timmar på mina mönster, inte bara att virka och repa upp utan även på att fotografera och skriva rent mönstren. Det bästa med det hela och de som är det som får mig att fortsätta, även när jag fått repa upp något för tjugoelfte gången, är tanken på känslan jag får när jag ser en bild av något som någon virkat efter ett av mina mönster. Den känslan är obeskrivlig och oslagbar.

Så snälla, lägger du upp en bild någonstans, på något du virkat efter mina mönster, tagga mig i bilden, skriv vem mönsterskaparen är, länka hit till mönstret. Använd gärna taggen #pysselofix eller #patternbypysselofix.

 

Mönster – bokstavsvimplar

Diagram – bokstäver till vimplar

 

Trevlig virkning!

En reaktion till “Mönster till Bokstavsvimplarna

  1. Pingback: Vimplar med bokstäver i Bobblestitch – Pysselofix

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s